O NAMA

Preduzeće je osnovano 1991. godine. Osnovna delatnost preduzeća je pružanje usluga u oblasti metaloprerade i promet mašinskih elemenata.

Proizvodi mašinske elemente po crtežu i uzorku od materijala po zahtevu kupaca poput:
vijaka, navrtki, podloški, zakovica, čivija, osovina, točkova, vratila, zupčanika i rezervnih delova.

Naši najznačajniji kupci i korisnici usluga su proizvođači elektroenergije, aviona, kamiona, traktora, elektromotora, kočnica, pneumatičnih i hidrauličnih elemenata, pumpi, uređaja za domačinstvo.

U cilju unapređenja poslovanja a pre svega praćenja evropskih i svetskih standarda 2006. godine uveden je ISO 9001:2008 standard.

Vizija preduzeća je da postane lider među malim preduzećima u Srbiji, uvek prepoznatljivo po kvalitetu proizvoda i usluga koje pruža. Naša namera je da postanemo partneri uspešnih stranih preduzeća. Misija preduzeća je da svojim kupcima i korisnicima usluga isporučuje proizvode i usluge visokog kvaliteta, u ugovorenim rokovima i po najpovoljnijim cenama. U cilju ispunjenja vizije i misije kvalitet naših proizvoda i usluga ima ključnu ulogu.

Stalnim unapređenjem njihovog kvaliteta putem praćenja, analiziranja i podizanja nivoa zadovoljstva korisnika, kao i zaposlenih, možemo obezbediti očuvanje dostignutog imidža na tržištu i biti poželjan poslovni partner u budućnosti. Samo stalnom edukacijom zaposlenih i primenom savremenih metoda poslovanja možemo obezbediti stabilan rast i razvoj preduzeća. Odgovornost za ispunjenje ovih zahteva leži u menadžmentu preduzeća kao i na svakom zaposlenom.